Thursday, January 26, 2017

Warkah terakhir

Bismillahirahmanirrahim.
Tahniah atas majlis perkahwinan u yg akan tiba kurang dr 24jam . Walaupun i sakit sbb kita da xde pape , xpe i akan cuba belajar utk terima hakikat yg mana i xkan dpat memiliki u dan akan cuba utk kuat dan berhadapan dengan seegala dugaan yg mendatang .i akan sentiasa doakan kebahagiaan korang berdua , malah korang akan ad setiap dlam doa2 dan sujud i , inshallah ..
I pernah ckap dlu i akan bahgia bila u bahagia walaupun pada hakikatnya bukan dengan i . Inshaallah kebahagian yg u cari selama ni akan tiba dan u akan kecapi buat selama lama nya . I akan sentiasa doakan u bahagia didunia dan diakhirat . 
Semoga warkah ini dapat memberikan u kekuatan utk menghadapi segala debaran yang akan muncul disaat u diijab qabul esok .
Walaupun jasad i tiada bersama u separuh dr hati dan jiwa sentiasa bersama u dan akan sentiasa menyokong dan menjadi tulang belakang yg akan memberikan u kekuatan utk menempuh segala dugaan . Inshaallah . 
Amin yarrabbalalamin ..
امين..
Stay beautiful , stay strong 🙂💪🏻

نورول هازيره عزاتي ابو هابيده
Nurul hazirah izzati abu habidah 

No comments:

Post a Comment

New Life of New Blog

bermula nye blog bru setelah tiada kesempatan untuk "manage" blog lama yg mcam "bangkai bernyawa"..Munculnye Ar.pendekskateevolution.blogspot menggantikan pendekskate.e-jah.blogspot yg mcm f***....
so lpas nie you'all ley jd followers sye...

friday
3/september/2010